Prototype: Scannen van producten

De eerste Scanbutler (prototype) hangt in mijn eigen keuken en ben direct begonnen met het scannen van een aantal producten. De barcode van het product houd ik onder de scanner, kies het aantal en voilá, het staat in de Scanbutler app in mijn persoonlijke online boodschappen mand:)
Volgende stap: Snelheid en user interface.

Eerder previews ontvangen, dan hier pas lezen op onze Blog? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en krijg altijd als eerste alle previews

>> http://eepurl.com/c2YdKH

READ MORE

In mijn keuken: ’s werelds eerste beschikbare Scanbutler (prototype)

Eindelijk is het zover. Ik heb de eerste beschikbare Scanbutler (prototype) in mijn eigen keuken hangen. Klein testje al gedaan met 3 producten, namelijk:

  • Mijn lievelingskaas;
  • Mijn favoriete witte wijn;
  • Dreft afwasmiddel.

De aankomende dagen ga ik een grondige test van productscans, gebruiksvriendelijkheid en nog veel meer doen. Deze video wil ik graag met je delen en zal ook zo spoedig mogelijk volgen, maar hier alvast een afbeelding.

Op de hoogte blijven van mijn de video en bevindingen?. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Inschrijven nieuwsbrief  |  Facebook

READ MORE

Laat jij je boodschappen bezorgen? Je bent niet de enige.

Online boodschappen doen is erg in opmars. De online supermarkt is in opkomst: naar verwachting koopt één op de zes Nederlanders in 2017 zijn eten en drinken via internet.

Hoewel het online shoppen van de boodschappen dus in opkomst is, is het oude vertrouwde rondje door de buurtsuper nog altijd populairder. De onderzoekers verwachten dat dit in de nabije toekomst zo blijft. Toch zal de omzet van online supermarkten de komende jaren naar verwachting met maar liefst 30 procent stijgen. Lees meer

bron: Metronieuws
READ MORE